Πρόσβαση στην Μονάδα Ν. Φαλήρου

 

 


Η μονάδα μας είναι χτισμένη στην καρδιά του Νέου Φαλήρου σε ένα κομβικό σημείο με ιδιαίτερα προνομιακή θέση μιας και βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική αρτηρία της περιοχής (Λεωφ.Εθνάρχου Μακαρίου παράλληλο της Λεωφ. Ποσειδώνος), αλλά συνάμα σε μια πολύ όμορφη και ήσυχη γειτονιά που πλαισιώνεται από πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια. Η μονάδα μας απέχει μόλις 350 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ν.Φαλήρου και προσεγγίζεται από λεωφορειακές γραμμές, αλλά και το Τραμ, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση των συγγενών των περιθαλπόμενων  από όλες τις περιοχές της Αττικής.

 

Σε πολύ μικρή ακτίνα  μπορεί κανείς να βρει πληθώρα καταστημάτων στο χώρο της εστίασης αλλά και τους Ιερούς Ναούς Κοίμησης της Θεοτόκου (επιπλέον παρεκκλήσι Αγίου Γερασίμου) παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους περιθαλπόμενους που τους το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας τους και με την συναίνεση πάντα του συγγενικού τους περιβάλλοντος να διατηρούν τις παλιές τους συνήθειες απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη των παρεχόμενων υπηρεσιών της μονάδας μας. Στην ίδια ακτίνα, η περιοχή διαθέτει parking, σουπερμάρκετ, φαρμακεία, υποκαταστήματα τραπεζών και πληθώρα άλλων καταστημάτων για διευκόλυνση των συγγενών που επιθυμούν να συνδυάσουν την επίσκεψη στους δικούς τους ανθρώπους με κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις τους.

  

  

Η πρόσβαση στην μονάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί:

ΜΕΣΩ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ:
Υπάρχουν 5 λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ και 1 δημοτική που εξυπηρετούν το Νέο Φάληρο.

ΜΕΣΩ ΤΡΕΝΟΥ:
Η μονάδα μας βρίσκεται μόλις 350 μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ν.Φαλήρου, από όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη μονάδα μας είτε κάνοντας έναν όμορφο περίπατο είτε χρησιμοποιώντας τις τοπικές λεωφορειακές γραμμές

ΜΕΣΩ ΤΡΑΜ:

Η μονάδα μας εξυπηρετείται και από τον κοντινό σταθμό του Τράμ στο Σ.Ε.Φ:

  • Μετρό ΤΡΑΜ (Τ3) «ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ» [ΒΟΥΛΑ - Σ.Ε.Φ]
  • Μετρό ΤΡΑΜ (Τ4) «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» [ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Σ.Ε.Φ]

Για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και τα λεπτομερή δρομολόγια των λεωφορείων, του τραμ και του ηλεκτρικού, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες: